TomRar pisze:Udawaczki? To serio ktoś kupuje atrapy i wsadza se do ucha tylko po to, żeby inni widzieli, że ma takie "szpanerskie" gadżety? To nie może być prawda...
Jo mom to w życi, jo to srom... Zjeba*em do końca ślizgacz i chcąc nie chcąc muszę kupić nowy. Zastanawiałem się czy nie wziąć od razu ślizgacza od gałki, ale nawet nie wiem gdzie w Polsce można kupić taki od gałki, więc zaryzykuję i wezmę ponownie debila, może tym razem tulejka będzie prosta...
TomRar pisze:Udawaczki? To serio ktoś kupuje atrapy i wsadza se do ucha tylko po to, żeby inni widzieli, że ma takie "szpanerskie" gadżety? To nie może być prawda...
miruuu pisze::piwo2:
Zostało jeszcze kilka białych i kilka czerwonych jak cuś a jak trza będzie do się dodrukuje.
Mi bardzo pasują. Kabinka ładnie odstaje. Nie jestem pewien na ile potrzebne są do kabinek Gaui, natomiast te Alzrc'owe lubią być lizane przez zęby...
TomRar pisze:Ciekawa historyjka
Dzięki za linki. Chyba się skuszę, bo lepiej wydać 15zł więcej i mieć pewną gałke niż krzywego debila
mikegsx400 pisze:TomRar pisze:Ciekawa historyjka
Dzięki za linki. Chyba się skuszę, bo lepiej wydać 15zł więcej i mieć pewną gałke niż krzywego debila
Ten fragment szczególnie mi się podoba
miruuu pisze:To się działo na prawdę. Byłem naocznym świadkiem podobnej sytuacji z komórką w autobusie.
aikus pisze:mikegsx400 pisze:TomRar pisze:Ciekawa historyjka
Ten fragment szczególnie mi się podoba
Czy ja wiem... Nigdy bym tak swojego nie nazwał.
I co z tego że krzywy... Wciąż może być pewny... A krzywość może być zaletą - kwestia dopasowania...
Puść adres na pwBi0ly pisze:miruuu pisze::piwo2:
Zostało jeszcze kilka białych i kilka czerwonych jak cuś a jak trza będzie do się dodrukuje.
Mi bardzo pasują. Kabinka ładnie odstaje. Nie jestem pewien na ile potrzebne są do kabinek Gaui, natomiast te Alzrc'owe lubią być lizane przez zęby...
To ja poproszęI jeszcze zdjęcie gdzie to montujecie i jak to wygląda na modelu
miruuu pisze:Paczki nie przychodzą uszkodzone. BG źle pakuje same kabinki. Te zapakowane w pudło od KITa są trudne to uszkodzenia, choć oczywiście kurier potrafi wszystko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość