omcKrecik pisze:To ołowiane ziarenko to z całą resztą sprzęta do nadawania mu znacznych przyspieszeń i prędkości ? Jak to jakieś tam czary-mary, to przybliż bo nie znam...
omcKrecik pisze:To ołowiane ziarenko to z całą resztą sprzęta do nadawania mu znacznych przyspieszeń i prędkości ? Jak to jakieś tam czary-mary, to przybliż bo nie znam... Noszę czasem kasztany albo srebro albo cuś takiego, ale ołów ? To jakieś ciężkawe klimaty...
A kobieta... No cóż, na ile się jej pozwala tyle wkurwu może wzbudzić. Wszystko warunkuje błąd fundamentalny w założeniach powstałych pod dyktando różowej wyobrażni rajskiej przyszłości.
aikus pisze:A co, jeśli ja też jestem takim niedojebem i tylko dzikim fartem nigdy jeszcze nic podobnego kalibru nie odpierdoliłem...??
mwx pisze:No i powiedz dokładnie kobicie komu ma przekazać heliki, żeby nie wylądowały w śmietniku, bo trochę szkoda. Moja otrzymała jasne wytyczne.
aikus pisze:...Tym nie mniej, debilizm sączący się z tych filmików jest porażający.
Adam12 pisze:Poczytaj czasem komentarze. Onegdaj komentując tego typu film z udziałem pieszych dowiedziałem się, że pieszy może być ślepy, głuchy, niedorozwinięty, może być dzieckiem, daltonistą itd itp.
Adam12 pisze:I tak sobie myślę czy na sprzedaż noża kuchennego nie powinno być pozwolenia z Policji ... No bo czytając tego typu głupoty wiem czego mam się spodziewać na drodze.
Rozdawanie praw bez egzekucji obowiązków niczemu nie służy. Jak mi to taki jeden w komentarzu wytłumaczył - "dziś każdemu wolno być idiotą".
że pieszy może być ślepy, głuchy, niedorozwinięty, może być dzieckiem, daltonistą itd itp.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości