Zanim zadasz pytanie, to wysil się choć trochę i poszukaj na forum. Jest o tym temat, nawet przyklejony...Kris1990 pisze:Może to głupie pytanie ale czy możecie mi wytłumaczyć o co chodzi w tych gainach?? Do czego służą i co robią?? Im większe tym lepiej czy odwrotnie??
Zależy co masz na myśli, znoszenie zalezy od stopnia precyzji wypoziomowania tarczy i plywów powietrza. Jak wisisz 1m nad ziemia to i powietrze spod wirnika może powodować znoszenie. Jak nie jest to wielkie zjawisko to lataj i nie szukaj sobie problemów, bo więcej będziesz grzebać niż lataćKris1990 pisze:Witam po kilku oblotach trexa 450m..... wrażenia niesamowite:) ale nie jestem na 100 procent zadowolony z zyxa-s2. Powiedzcie mi czy jak nie ma wiatru i podniose heli na 1m to czy on ma stać w miejscu?? Czy może się przesowa w któraś stróżne? ?
W szukaniu źródła wibracji wszystko ma znaczenie... nawet bzdura, która mogłaby się wydawać niczym. Sprawdź wszystko, całą mechanikę a nawet wyważenie łopat. Jako ostatnie, szukaj w elektronice.Kris1990 pisze:Hmm. A to ma znaczenie?? Jak są wyprostowane to chyba bez znaczenia
Radziaf pisze:W szukaniu źródła wibracji wszystko ma znaczenie... nawet bzdura, która mogłaby się wydawać niczym. Sprawdź wszystko, całą mechanikę a nawet wyważenie łopat. Jako ostatnie, szukaj w elektronice.Kris1990 pisze:Hmm. A to ma znaczenie?? Jak są wyprostowane to chyba bez znaczenia
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości