Ja i moje mikrusy jesteśmy pierwsi do testowaniaaikus pisze:
Będzie do latania po ciemaku w Wincentowie.
140W led (w rzeczywistości pewnie trochę mniej - nie mierzyłem, ale jasność jest jak trza, zdjęcie tego nie oddaje.
Piotr_T pisze:Aikus, a co Ty robiłeś w Lidzbarku Welskim?
Piotr_T pisze:Znam dość dobrze te okolice - średnio co 2 tygodnie spędzam weekendy 11 km od tego jeziora, tyle że nie zawsze mam czas na latanie.
Piotr_T pisze:W sezonie letnim już tam raczej nie polatasz - nad Zalewem Welskim ...
Piotr_T pisze:... jest ludzi jak mrówków.
Piotr_T pisze:Nie, no, jest OK.Rozumiem Twoje wzburzenie.
Do Lidzbarka Welskiego nic nie mam, to bardzo ładne i malownicze miasteczko. Stryj mojej żony mieszka w Lidzbarku, my z Lidzbarka odbieraliśmy nasze "papiery" po ślubie, córka nie raz moczyła tyłek w Jeziorze Lidzbarskim
. Ale ziemi raczej kupować nie będę, nie to, że miasto mi się nie podoba, tyle że te 11 km bardziej w stronę Mazowsza (nie nad Welem, tylko bardziej nad Wkrą) mamy całkiem sporą działkę (dom rodzinny teściów) i tam mam jakieś 2400 m2 pustego placu tylko dla mnie (na moje heliki wystarczy, a z samolotem można pójść w pola za wsią i latać tam do woli). Problem tylko taki, że jak już tam jestem, to częściej latam za kosiarką, niż modelami
.
miruuu pisze:Aikus, ja myślę, że obraz z Twojej kamerki wgryzl się tym Paniom w TV w czasie oglądania serialu, stąd ten zachyt i ich rychłe przybycie na miejsce przelotów.
Kris1990 pisze:Koledzy POMOCY. Trex 450. Jak opuszczam go na dół powiedzmy o 2 -3m i potem zmieniam konty żeby mi poszedł do góry to wpada w bardzo duże wibracje i wydobywa się dziwny dźwięk z łopat. Tych kontów nie zmieniam agresywnie tylko tak delikatnie 5 stopni max. Wiatru nie ma. Jak robie zawis to jest bardzo stabilny. Jest to normalne??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości