Zależy jaki rozmiar- 425 (do T500) są takie sobie... - szybko im sie strugi odrywają przy dużych kątach i furkoczą...Gmeracz pisze:Latałem sporo na TIG-ach z HK i są spoko.
Ramotny pisze:Zależy jaki rozmiar- 425 (do T500) są takie sobie... - szybko im sie strugi odrywają przy dużych kątach i furkoczą...Gmeracz pisze:Latałem sporo na TIG-ach z HK i są spoko.
crash pisze:wyjaśnij tylko te "0% symulacji" i że "zachowuje się jak 700'ka"
crash pisze:niektórzy mają za złe vbarowi że nie ma "self leveling", może to jest kwestia coś za coś? ostatnio ikon i msh brain wypuścili nowe fbl z samopoziomowaniem, chciałbym widzieć porównanie jak wygląda te self leveling vs stabilność vbara...
Kowal pisze:Po co Wy chcecie latać modelami, skoro potrzebujecie takich wynalazków jak self leveling?? Montujcie od razu autopiloty i niech model sam lata.
wojtekr pisze:ale wypuścił v-bar (nie wiem jaka różnica ale w nazwie podobna)
...
i czym się rożni vbar od mini vbar?
crash pisze:chodzi mi tylko o porównanie systemów i możliwości, bo mikado nie krzyczy że samo sie poziomuje żeby sprzedać swoje fbl'ki wszystkim początkującym pilotom, za to oferuje jakieś tam ustawienia na "zero symulacji" i model staje się "symulatorowo" stabilny. nikt nie szuka tu autopilotów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 0 gości