pzdr

crash pisze:w moim skookum jest jeszcze masa opcji w ustawieniach których nie znam a na internecie żaden gwiazdor 3d nie opublikował swoich ulubionych... nic tylko czekać na pogodę.
pzdr
radios24 pisze:To że model jest stabilny to wcale nie znaczy, że prościej się nim lata.
radios24 pisze:Nie można powiedzieć, że jak kupimy sobie takiego Vbara to zaczniemy lepiej latać, bo to nie jest prawdą.
edek pisze:Ale dawno mnie tu nie bylo...
edek pisze: Paweł, widze, ze dobrze ci idzie, oby tak dalej!
edek pisze:Falsz.
Zeby sie o tym przekonac, wroc do flybara i zrob kilka trudnych technicznie figur (zadne piro elo tornada) ale gdzie trzeba model kontrolowac by nie uciekal na boki (np. roll'e w miejscu). Gwarntuje ze z flybarem nie zrobisz tego tak dokladnie jak z FBL.
radios24 pisze:a mi zostawia samą esencję latania![]()
która sprawia mi ogromną przyjemność, a przecież właśnie o to w tym hobby chodzi
radios24 pisze:edek pisze:Ale dawno mnie tu nie bylo...
A czemuż to tak?![]()
radios24 pisze: no ale niestety flybar ma jak dla mnie jedną bardzo poważną wadę, a jest nią dosyć spora utrata obrotów na głowicy, przez co governor nie sprawuje się już tak dobrze, w szczególności
crash pisze: i nie jest wcale łatwiej bo skoro można więcej i szybciej i lepiej to poziom trudności wzrasta i pilot musi dać z siebie więcej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości