Moderator: Kowal
miruuu pisze:Dodam jeszcze, że najbliżej będziesz miał na Bemowo (EP4) i Ursus (Szamoty).
Jakbyś się skusił na któreś i zrobił przypadkiem fotkę, chętnie ją dołączę do bazy
I sprostowanie do Twojego zapytania - EP3 i Pałacowa to to samo
Neomutant pisze:miruuu pisze:czy na EP4 jest prąd tak aby podładować pakiety?
Neomutant pisze:Przenoszę się na Ursus, jak to jest z pilotami RC z Ursusa, latacie tylko na Szamotach ? wydaje mi się że gdzieś bliżej na pewno jest ciekawy spot na latanie.
miruuu pisze:Neomutant pisze:Przenoszę się na Ursus, jak to jest z pilotami RC z Ursusa, latacie tylko na Szamotach ? wydaje mi się że gdzieś bliżej na pewno jest ciekawy spot na latanie.
Ja tam latam, ale bardzo rzadko. Chętnie sie kiedys umówie, ale na teraz to nawet nie wiem kiedy
Neomutant pisze:miruuu pisze:Neomutant pisze:Przenoszę się na Ursus, jak to jest z pilotami RC z Ursusa, latacie tylko na Szamotach ? wydaje mi się że gdzieś bliżej na pewno jest ciekawy spot na latanie.
Ja tam latam, ale bardzo rzadko. Chętnie sie kiedys umówie, ale na teraz to nawet nie wiem kiedy
Modele nie ulotnione ?
PiotrS pisze:Nie jestem pewien, ale chyba to miejsce jest już mniej popularne ze względu na bliskość zabudowań. Teraz lata się chyba nieco dalej na zachód od tego miejsca. Raz byłem, bo jestem z okolic Pałacowej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości