Jeszcze nie wiadomo jak z tą skrzynką w ramie. Może być ten sam problem.miruuu pisze:Czyli jeśli stretch na wygodnie to razem ze skrzynką raczej...
Carson pisze:Chopoki czy ktos sie w koncu porwal na rozciagniecie x360?Chodzi mi po glowie stretch. Model nie jest lekki i jesli malym kosztem mozna dodac mu troche lekkosci to moze warto? Z tego co sie orientowalem to wystarczy pasek i belka od x3 stretch. Czy micro serwa na tarczy i ogonie wytrzymaja lopaty 380mm? Nie wiem tez jak z pakietami 1450mAh SLS
Carson pisze:Czy ja wiem czy mocno dociążam, w szybkich lejkach (w obie strony) daje rade wiec chyba jest ok.....
Carson pisze:To mnie teraz zaskoczyles bo nie przypominam sobie plastiku w tym OWB ale moze masz racje...
gcze pisze:Carson pisze:To mnie teraz zaskoczyles bo nie przypominam sobie plastiku w tym OWB ale moze masz racje...
Aż sprawdziłem zapasowe. Dobrze pamiętałem, jest plasticzany.
Adam12 pisze:Carson pisze:Czy ja wiem czy mocno dociążam, w szybkich lejkach (w obie strony) daje rade wiec chyba jest ok.....
No właśnie w lejkach przeciwbieżnych miałem problem. I w pętlach tyłem. Model wypadał bokiem. Odkąd zmieniłem z micro na mini to mi się nie zdarzyło. O ile widziałem sporo latasz na plecach tyłem. Jak stracisz ogon to kiepsko będzie to ogarnąć. A przy Twoich postępach szybko zaczniesz dociskaćDla mnie micro max do łopat 360 mm.
Carson pisze:...
Ale to jak to sie objawia, że serwo ogonowe jest za słabe? Lecisz bokiem, lecisz i nagle strzal tak, ze helik robi grubyyy obrót? Czy moze tak, ze mimo wychylania drążka ogon zaczyna "uciekac"
Carson pisze:gcze pisze:Carson pisze:To mnie teraz zaskoczyles bo nie przypominam sobie plastiku w tym OWB ale moze masz racje...
Aż sprawdziłem zapasowe. Dobrze pamiętałem, jest plasticzany.
jakie rokowanie? tydzien? miesiac? W sumie to niech umrze z godnoscią. Jedziemy do konca
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości