Pozdrawiam,
Piotr.
wojtekr pisze:Aż z ciekawości zerknąłem za ile sprzedałem swojego Trex'a 500 (było to jakiś czas temu) - 820zł z trzema pakietami, FBL'em i częściami.
I raczej byłem zadowolony.
Piszesz o modelu rachitycznymi prehistorycznym. Teraz sam bym nie dał tyle.
Clad sprzedawaj (a raczej wystawiaj) za ile chcesz ale, że wszyscy są pojebani, że nie chcą Ci zapłacić ile żądasz to nie sądzę.
W tym hobby to, że kupiłeś coś za 2000zł nie znaczy, że sprzedasz za 1000zł. I nie ma powodu walić focha - takie realia tego hobby.
wojtekr pisze:Piszesz o modelu rachitycznymi prehistorycznym. Teraz sam bym nie dał tyle.
wojtekr pisze:była też wersja szara, trochę wzmocniona ale nie wiele to chyba pomogło.
Clad pisze:A ten co jest zainteresowany to zapłaci odpowiednią cenę za model, który konkretnie chce.
Clad pisze:Prehistoryczny to może być raptor a nie t-rex500
wojtekr pisze:Kopiesz się z koniem.
Clad pisze:Nie dał byś bo to nie jest widocznie model dla Ciebie. Ten można kupić za 1000zł
miruuu pisze:Clad pisze:Nie dał byś bo to nie jest widocznie model dla Ciebie. Ten można kupić za 1000zł
Rzecz w tym za za niewiele więcej (od ok 1100 w zależności od promo) można kupić nowego x360 w wersji full combo a ciutke drożej nowego d380, z nowym dobrym setupem.
mwx pisze:Aby uniknąć rozczarowań trzeba przyjąć z tymi zabawkami taką zasadę jak z flaszką.
Kasę na nie wydaną należy uznać za spuszczoną w kiblu i nieodzyskiwalną.
Wtedy jeśli uda się odzyskać choć trochę przy odsprzedaży to mamy miłe zaskoczenie![]()
Dyskusje na temat co ile jest warte są bez sensu a wszelkie konkretne wartości są wyssane z palca. Ryneczek jest tak mały że nie da się oprzeć o żadną statystykę czy średnie ceny.
Na forum jest kilka helików które leżą już długo mimo że są wycenione bardzo nisko. Tak nisko, że gdybym szukał czegoś w małych rozmiarach to nie zastanawiał bym się ani chwili. Tylko że nie szukam. I pewnie nikt nie szuka. I to jest podstawowa przeszkoda.
Clad pisze:Krytykujesz mnie już w kolejnym temacie. To ujowe, to za drogie... Odpuszczę, bo tak jak napisałeś...wojtekr pisze:Kopiesz się z koniem.
Pozdrawiam
SeKLeS pisze:Miszyn akompliszt. Jeden odpowiedni post i już jest jatkaNaród faktycznie wqrwiony i sfrustrowany być musi...
Co jest chłopy z Wami?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości