- to zależy ile waży

Kurcze chyba muszę być nieźle skrzywiony, bo ja tutaj żadnego hejtu nie widzę.
Piotr_T pisze:A moje "Diabeły" chyba będę musiał polubić, bo wygląda na to, że kupiłem sobie "eksponata"
dawo pisze:To ja mam taką Lame v3 - pierwszy model, nielot choć sprawna powinna być...
PiotrS pisze:Artja, mam łopaty do 130X, gdybyś potrzebowałI chyba części też.
Carson pisze:Kurde kusicie tymi FPVJakiej jakosci obraz mozna na tym uzyskac? Da sie cos wycisnac wiecej niz mala rozdzialka w calosci zasypana ziarnem i zakloceniami?
Carson pisze:Kurde kusicie tymi FPVJakiej jakosci obraz mozna na tym uzyskac? Da sie cos wycisnac wiecej niz mala rozdzialka w calosci zasypana ziarnem i zakloceniami?
Carson pisze:W takim razie chyba poczekam az technologia pojdzie troche do przodu.
Carson pisze:Podejrzewam, ze tego obrazu ala zniszczona kaseta vhs na kineskopowym tv tez nie bylbym w stanie zaakceptowac
gcze pisze:Nie ma co słuchać ludzi, którzy w tym siedzą od lat, oni po prostu już tego nie widzą. Nie zmienia to faktu, że i tak daje to kupę frajdy.
Niee to trzeba spróbować, jak szybko lecisz to nie ma czasu na delektowanie się widokami, a mózg w zaskakującym stopniu uczy się akceptować beznadziejną jakość. Z pozycji pilota inaczej to odbierasz.Carson pisze:W takim razie chyba poczekam az technologia pojdzie troche do przodu. Tak samo napalony bylem na google 3d do gier komputerowych. Glownie pod katem symulatorow wyscigow samochodowych ale jak potestowalem chwile to stwierdzilem, ze poczekam jeszczeNiska rozdzielczosc byla dla mnie nie do zaakceptowania. Podejrzewam, ze tego obrazu ala zniszczona kaseta vhs na kineskopowym tv tez nie bylbym w stanie zaakceptowac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości