miruuu pisze:A do tego można kamerkę fpv i normalnie telemetria na żywo
A poza tym Carson ty chyba kończysz z hobby więc po co Ci to??
Genialne. Mirek, opatentuj to. Jakby jeszcze włączyć nagrywanie to będzie działało jak logger !
miruuu pisze:A do tego można kamerkę fpv i normalnie telemetria na żywo
A poza tym Carson ty chyba kończysz z hobby więc po co Ci to??
Carson pisze:MWX sorry ale Twoja propozycja jest z zalozenia malo trafnaPytalem o watt meter, ktorego bede mogl w razie potrzeby uzyc w roznych modelach, czy to heliku czy aucie i ma fukcje zapamietywania odczytow. A Ty proponujesz mi lepszy regiel
Aikus ten turnigy zapisuje jakos maksymalny pobor A?
aikus pisze:Carson pisze:MWX sorry ale Twoja propozycja jest z zalozenia malo trafnaPytalem o watt meter, ktorego bede mogl w razie potrzeby uzyc w roznych modelach, czy to heliku czy aucie i ma fukcje zapamietywania odczytow. A Ty proponujesz mi lepszy regiel
Aikus ten turnigy zapisuje jakos maksymalny pobor A?
Tak, ale to NIE JEST ten który podlinkowałem.
Ten mój zapamiętuje maxa prądu i mocy, oraz wyświetla na bieżąco aktualne pomiary.
Jak wróce do domu to poszukam w necie tego dokładnie który mam...
Czyżby na twej drodze stanął nasz Mr Obvious?dawo pisze:Trzymanie się zasad i schematów w elektryce to chyba najlepsze zachowanie żeby uniknąć wtopy.
aikus pisze:@Qcze, co zjarałeś?
mwx pisze:A'propos standardów w elektryce - mam taka starą wagę kolaboratoryjną Sartoriusa. Skończyła się w niej bateria więc postanowiłem podpiąć pod zasilacz, no bo ma gniazdo na standardowy wtyk 5/2.5mm. No i puściła dyma. Bo Niemcy celowo obrócili polaryzację złącza żeby nie używać nieoryginalnych zasilaczy.
mwx pisze:A najlepsze jest to że jak szukałem opisu zasilaczy do tej wagi to nigdzie nie mogłem znaleźć opisu polaryzacji, a zdjęcia zasilaczy miały wyblurowane naklejki... To mogło mi dać do myślenia. Oczywiście na płytce zjarał się jakiś totalnie niedostępny tranzystorek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości