Wy to jednak dzieciaki jesteście. To o ile pamiętam Kyosho Concept 30. Silnik jest poziomo, odpalany rozrusznikiem od dupy strony. Za wentylatorem jest sprzęgło z małą zębatką która napędza "wałek" ogonowy a to koło następnie przez przekładnie kątową wał główny. Proste... Jak na tamte czasyaikus pisze:Faktycznie teraz widze, jest nawet dmuchawa. Wyjatkowo posrana konstrukcja.
Nie chciałem wypaść na gderającego dziada... Może to ja już jestem taki stary, że pamiętam jeszcze konstrukcje Schlutera...aikus pisze:Kula pisze:Wy to jednak dzieciaki jesteście.
Ale jak to dobrze, ze mamy takiego doroslego, doswiadczonego i mąąądrego starszego kolege...
Artja pisze:Niedawno ktoś tu się dziwił na widok głowicy z pretem. A to przecież nie tak odległa historia
mwx pisze:U nas się dziwią na widok dymiących modeli i tylko z nimi chcą sobie robić zdjęcia...
aikus pisze:A przed wojną, to nawet ja wiem, że wiele rzeczy, owszem, było lepszych.
Ale wielu nie było w ogóle.
A za kolejnych 20 lat, też czegoś będzie nam żal.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości