Moderator: Kowal
Zybidk pisze:mikegsx400 pisze:Jak się zapatrujecie na weekend?
Wrzucam jako ciekawostkę do testów:
https://www.yr.no/place/Poland/Masovia/ ... _hour.html
Ojciec znalazł tę pogodę na forum wędkarskim, tam się wszyscy jarają, że sprawdza się lepiej niż meteo. Ja też będę obserwował
Zybi Jak się nazywa ta aplikacja...?
Ja jej używam w Danii i mogę potwierdzić że sprawdza się lepiej niż inne. Ogólnie norweskie prognozy są dokładniejsze. Używam apki
PiotrS pisze:a helikami też latacie?
aikus pisze:PiotrS pisze:a helikami też latacie?
CsssoooTy... Oni i latanie teraz...
Byłem na regułach jakoś koło 15, wylatałem cztery pakiety Gauką... mam wnioski, ale mniejsza o to.
Były dwie ekipy samolociarzy/fpvowców. Takich co ich nie ma na forum (zaprosiłem - może wpadną).
Jeden chłopak był mi znany wcześniej, kiedyś już go na REgułach widziałem. Druga ekipa to dwóch młodych braci, przyjechali chyba z ojcem który też coś tam chyba lata (wywnioskowałem z rozmowy) i normalnie jeździ na taksie, bo przyjechali taksą ze zdjętym kogutem.
... więc... było sympatycznie, ale jak zapytałem czy był ktoś jeszcze oprócz nich to powiedzieli, że tylko jakieś pedały z samochodzikami.
![]()
![]()
![]()
A tak swoją drogą: kto wykosił tą deltę po zachodniej stronie Xa?? Ktoś z nas czy inni?
...
I po co?
aikus pisze:Ojciec!!! Ty chociaż informuj o takich działaniach bo mi się od razu teorie spiskowe w głowie rodzą!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość