One przede wszystkim mają się zachowywać maksymalnie jak prawdziwe samochody. To są takie samochodowe makiety.
I o ile wydawało mi się, jak tylko słyszałem o module dźwiękowym, (ale nie słyszałem GO, tylko słyszałem O NIM) to ... wydawało mi się, że to takie jakieś gówniarskie buractwo...
A dziś jak usłyszałem jak chodzi ten samochód to kuźwaaaa... naprawdę zajebiste to jest!!!
No słychać jak chodzi na filmie i na żywo - naprawdę robi zajebiste wrażenie!
A co do zapierdalania, to to wcale nie jest tak, że one nie potrafią zapierdalać. Kula pokazywał jak on potrafi jechać maksymalnie szybko i on lata całkiem fajnie, tylko ... wtedy też jeździ jak prawdziwy, czyli jeśli skręcisz koła przy dużej prędkości to się przewróci... i koniec - no jak prawdziwy to jak prawdziwy. To jest terenówka, a terenówka sie tak właśnie zachowa.
Kula generalnie sporo opowiadał co tam robił z zawieszeniem tego samochodu, żeby wyglądało jak w prawdziwym... Może sam opowie więcej, w każdym razie to jest tak, że im lepiej / naturalniej samochód wygląda i im naturalniej wygląda jego jazda... tym jeździ gorzej.
Bo my od modeli oczekujemy zapierdalania np. 70 km/h.
A jak model jest w skali powiedzmy 1:10, to - nie ma siły - na dobrą sprawę trzeba by i tę jego prędkość przeskalować.
No i wtedy wychodzi... bagatela - 700 km/h

:D
Szał chuja, nie?
(wiem, że to nie do końca tak, ale trochę tak) ...