Dziabnięte z Tapatalka
Większość filmów z trialu RC jest spowolniona, żeby jazda realnej wyglądała. Ja sam jak kręcę to w 60 klatkach i spowalniam o połowę.miruuu pisze:Fajnie to wygląda, ale ten filmik nie jest nieco w zwolnieniu zrobiony?
Kula pisze:Większość filmów z trialu RC jest spowolniona, żeby jazda realnej wyglądała. Ja sam jak kręcę to w 60 klatkach i spowalniam o połowę.miruuu pisze:Fajnie to wygląda, ale ten filmik nie jest nieco w zwolnieniu zrobiony?
Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka
A... To zależy jak ma się ustawione zawieszenie. Mój Defender po ostatnich poprawkach buja się na wybojach jak prawdziwyCarson pisze:Kula pisze:Większość filmów z trialu RC jest spowolniona, żeby jazda realnej wyglądała. Ja sam jak kręcę to w 60 klatkach i spowalniam o połowę.miruuu pisze:Fajnie to wygląda, ale ten filmik nie jest nieco w zwolnieniu zrobiony?
Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka
No wlasnie o tym pisalem w Twoim temacielekkosc tych modeli oddala od realizmu to jak wyglada praca ich zawieszenia w czasie jazdy.
Carson pisze:emocje dreszczyk emocjeeeeeeeee
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość