Mój 470 ma ponad 800 lotów, nigdy nie wyczułem jakichś niedoważeń.Carson pisze:i tak latasz bez tych 40-50g?![]()
Jeśli to przez brak skilla, to chyba chce zostać na tym poziomie

Mój 470 ma ponad 800 lotów, nigdy nie wyczułem jakichś niedoważeń.Carson pisze:i tak latasz bez tych 40-50g?![]()
Trochę marnie z przesuwaniem, bo trzeba przesunąć o połowę długości pakietu. Więc mix=pakiet+odważnikigusto pisze:Adam12 pisze:Wyważał kto X3 czy Trex 470 ? Przecież tam trzeba wrzucić po 40-50g na przód.
Przesuń pakiet bardziej do przodu
aikus pisze:380, więc tak samo jak Ty.
Wstręt, co do zasady słuszny, aczkolwiek...
... pierwszy kret jakiego miałem gauką (jeszcze z krótkim ogonem) pokazał, że ta wspaniała cudowna konstrukcja, która nade wszystko chroni pakiet w razie kreta - dała dupy!
Kret był na dziób i w modelu ucierpiał ... głownie pakiet.
Plus oczywiście jakieś drobiazgi, ale pakiet najbardziej - trochę zmienił kształt, co skądinąd jakimś cudownym trafem nie specjalnie mu przeszkodziło pełnić dalej służbę na równi z pozostałymi nie tkniętymi krecimi zębami kolegami, aż do naturalnej śmierci.
(mam go do dziś i do dziś parametrami nie odbiega od rówieśników poza granicę błędu statystycznego, jedynie kształtem jest odmieniec).
miruuu pisze:Aikus pokaż te malunki
Carson pisze:
A to czasem nie do mnie trafil ten pakiet?Bo mam od Ciebie taki po ewidentnym strzale, facjata mu sie cofnela troche.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości