PiotrS pisze:Ja już tego doświadczyłem.
Model spadł na wirnik i pękło plastikowe ucho od rzepa.
Pakiet dotknął piniona. Myślałam, że będzie do odratowania, ale jednak jedna cela traciła po czasi napięcie. Teraz cele jeżdżą w samochodziku...
dawo pisze:Głupie nie - ale skąd masz pewność że chińczyk to zrobił, jedyny sposób to właśnie rozkręcić i ponownie z klejem to skręcić
Stoliktomek pisze:.
Z ciekawości nawet położyłem je na wagę, między jedna i drugą łopatą jest różnica ok 0.40g, zastanawiałem się czy wyważać, ale RT z kita po zważeniu mają takie same różnice wiec temat olałem![]()
Jak coś dawaj do mnie na messangerze to pomogęStoliktomek pisze:Już to nawet próbowałem zrobić, to mam komunikat o zbyt dużym rozmiarze.
Chyba trzeba będzie się zmusić do odpalenia komputera i zrobieniu tego jak człowiek
Stoliktomek pisze:Z ciekawości nawet położyłem je na wagę, między jedna i drugą łopatą jest różnica ok 0.40g, zastanawiałem się czy wyważać
Artz pisze:Ale kupując samochód, rozbieramy go na części bo może układ kierowniczy ma niedokręconą gdzieś śrubkę, lub chociaż demontujemy hamulce i wymieniamy płyn chłodniczy ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość