Beier pisze:Tylko jak oni mogą pracować bez tych epistołów?
Daje tyle ile umiem czyli niewiele.Gmeracz pisze:I jeszcze do Miszcza - jak każdy zainteresowany czytałem twój wątek i mogę ci jedynie pogratulować, że masz się z nim dobrze. Są dwie możliwości - albo jeszcze nie dałeś mu wycisku, albo trafiłeś na udany egzemplarz
Tak jak pisałem już wcześniej - coraz bardziej wierze że tak niestety jest.Gmeracz pisze:Jeżeli to drugie to reszta z nas i tak ma pozamiatane.
Raz bym to dopuścił, po drugim razie sprzedałbym winowajce.Gmeracz pisze:Uwierz, że to męczące wielokrotnie targać model ze szpejem i lapem na lotnisko, aby znowu ruszyć jakiś suwak i znowu rzucać mięsem w powietrze.
Nie dziwie się! Coraz więcej z nas się na to skarży, co raz więcej z nas przez to do RCC się zniechęca. Mnie tez to nie pozostawia nie wzruszonym. Lipoguarda mają dobrego!Gmeracz pisze:Się nakręciłem, no bo czuję się jak baran robiąc czarną robotę za kogoś za moje pieniądze i mój wolny czas.
Będę czekał z niecierpliwością i skrzyżowanymi palcami bo to żadna frajda być tym jedynymGmeracz pisze:Wątek będzie kontynuowany...
AdamskY pisze:już mi włosy na głowie do reszty siwieją przy ustawianiu tego gyro
Wróć do „Elektronika pokładowa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość