No a wracając do Kamilowego latania: Słuchajcie, kto ma i może - fajnie by było dawać Mu się przelecieć swoimi modelami.
Wczoraj poleciał sobie moją Gauką, która nie jest nie wiadomo jak wypasionym modelem, raczej wręcz taki standardowy standard no i ... trochę był zaskoczony, trochę Mu się podobało i tak generalnie... No na pewno inaczej niż Oxiak - nie wiem czy lepiej czy nie, ale na pewno inaczej, to już pewnie lepiej by było jakby Kamil sam się wypowiedział, bo mi nie o to chodzi, chodzi o to, że...
... dobrze by było, żeby oprócz gigantycznych i ekstremalnie szybkich postępów w nauce, zbierał też możliwie dużo doświadczeń z modelami.
...
Po prostu chodzi o to, że to jest młody, mega zdolny pilot, któremu ja kibicuje i chcę wspierać, uważam, że tak trzeba, któregoś dnia będziemy mogli być dumni jak go zobaczymy na heli-masters, albo na jakiejś innej IRCHA

Jak tłucze Tareqa i pokazuje mu gdzie jego miejsce

:D:D
... leszczowi jednemu, hehehe

:D
Więc jak macie heliki, okazje, to dawajcie mu - On nie rozbija modeli. Raczej.

( a jeśli nawet to jest to tego warte)
No i słówko do samego głównego zainteresowanego: Kamil, ja wiem, ze do Ciebie docierają te wszystkie słowa uznania i podziwu, wiem i doceniam jak jesteś skromny - szacunek, natomiast to nie jest po to, żeby Ci kadzić, tylko, żeby motywować. Masz PETA-TALENT, Chłopaku, więc bierz go i rozwijaj póki czas, bo mało kto ma tyle szczęścia i z nas tu obecnych to myślę, że...
... no zobaczymy jeszcze co z Michałka wyrośnie

ale tak poza tym to ...
.. No rozumiesz sam