4000 spokojnie wystarcza w tym modelu.pod warunkiem że to prawdziwe 4000. W zaleznosci od stylu latam na nich między 3.5min a 6min. Oczywiście w 2 minuty też się na pewno da je rozładować
Wojtek dałby radę i w 1min Mam różne pakiety - w tym heavy duty z HK oraz slsy 65c , podobny przebieg i wyglada to tak ze jednak HD są lepsze. Są cięższe , maja mniej poręczne wymiary ale trzymają napięcie po 2 latach lepiej niz slsy.
Ale to chyba delikatniejsze i krótsze loty ? Zastanawiam sie jak z takim pakietem sie ten model wyważa, bo juz przy 4000 muszę go do przodu przesuwać .
Że też ja nie trafiam na takich zjebów... ... gwarantuję, że w odpowiedzi następnego dnia na suszarce suszyłyby się dilda, strapony, sztuczne cipki, uprzęże jakieś... blać nie wiem co jeszcze - pół sexshopu bym wykupił specjalnie na tę okazję.
Tam na zdjęciu akurat wiszą takie, że ładne są i czyste... ale fakt - nie wiadomo czy to zdjęcie TYCH majtek... ... racja, może wisiały jakieś obesrane... I wtedy przyznałbym racje sąsiadom - też bym nie chciał, żeby moje dzieci dorastały wśród pokus żeby srać w gacie. Cywilizacja w końcu jest.