Nie latam fpv chociaż ... jest myk który chcę wykorzystać i ... latać FPV. Mam gogle Oculus GO. Obecnie do kupienia za 4-5 stówek na olx. Trochę softu i mam możliwość wyświetlenia tego co normalnie jest na telefonie w goglach na wirtualnym TV w okolicach 80-100 cali.. a to moim zdaniem już jest FPV tyle że z opóźnieniami takimi samymi jak na telefonie

Apka już zainstalowana na goglach więc jest super. Jak się uda to będzie FPV z cyfrowym obrazem za 5 stówek a nie za 3 koła. Za 2 tysie czyli w okolicy prawdziwego FPV to wolałbym kupić Oculus Quest 2 i też zasadzić im tryb developerski oraz paczkę apek bo oprócz tego że są to samodzielne gogle to jeszcze łączą się z PC i mają bardzo fajne ekrany. Na razie trzymam się Oculus GO bo mam to na nich sprawdzone ale podejrzewam że Questy 2 też kupię i zobaczymy różnicę. No chyba że opóźnienia będą srogie to wtedy już tylko DJI FPV 2.
Dzisiaj miniak przyjdzie to będziemy rozkminiać, wszystko to bardzo świeży temat. Dopiero co licencja A1,A3 zdana więc bez szału. Jak mnie wciągnie to idę na A2.