Moderator: Kowal
Noooo beeeez przesadyangry trex pisze:Wincentów kojarzy mi sie tylko z bieganiem i chowaniem wszystkiego przed zalaniem.
aikus pisze:Sławol, nawałnica tak naprawdę może się zdarzyć w Lipcu, może się zdarzyć w sierpniu, może się zdarzyć w czerwcu.
aikus pisze:Ehhh.... mnie osobiście bardziej zastanawia kiedy skończy się ta nagonka życiowa wszystkiego i wszystkich na mnie. Jednego.
mwx pisze:aikus pisze:Ehhh.... mnie osobiście bardziej zastanawia kiedy skończy się ta nagonka życiowa wszystkiego i wszystkich na mnie. Jednego.
Prawdopodobnie w momencie zgonu, chociaż jeszcze przez jakiś czas po tym fakcie będziesz zwracać na siebie uwagę sporej części otoczenia.
azaz44 pisze:aikus pisze:Sławol, nawałnica tak naprawdę może się zdarzyć w Lipcu, może się zdarzyć w sierpniu, może się zdarzyć w czerwcu.
Czego dowodem to, że Sławola zalało w czerwcu, jeśli dobrze pamiętam?
Pod warunkiem że się pije.Don Mirson pisze:A tak z ciekawości zapytam co za różnica czy się pije w deszczu czy bez deszczu?
Don Mirson pisze:A tak z ciekawości zapytam co za różnica czy się pije w deszczu czy bez deszczu?
Wróć do „Imprezy krajowe i zagraniczne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości