Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
StRess pisze:Cały czas mam Protosa 500, jednak chciałbym coś mniejszego, co pozwoli mi bez oddalania się od domu rozprostować łopaty. No i coś, do czego są dostępne części
aikus pisze:
Jak małego gówniarza chcesz to OMPami się zainteresuj - dużo ludziów sobie tego nakupowało i ja miałem nawet kupić, ale trochę nei wyszło jakoś tak ... narazie.
Nie zrażaj się silnikiem na ogonie! Daje rade. Ma ograniczenia, ale daje rade. Serio.
No a jak coś pełnowymiarowego, to w rozmiarze 360 chyba nie znajdziesz nic bardziej konkurencyjnego niż X360.
A u mnie w m1 ogon puszcza więc też można mieć pechaDon Mirson pisze:Jak się nie ma nerwów na M2 a ma się oczy na M1 to mogę spokojnie polecić. Póki co, bezproblemowy. Nie tylko u mnie
kubacki pisze:GALO82 sprzedaje Oxy2 na pełnym setupie z brainem 2 w śmiesznych pieniądzach razem z masą części zapasowych
viewtopic.php?f=74&t=11081
aikus pisze:Łooo Paaanie.... kuźźźwa...
Tyyyyle lat....
Jak małego gówniarza chcesz to OMPami się zainteresuj - dużo ludziów sobie tego nakupowało i ja miałem nawet kupić, ale trochę nei wyszło jakoś tak ... narazie.
Nie zrażaj się silnikiem na ogonie! Daje rade. Ma ograniczenia, ale daje rade. Serio.
No a jak coś pełnowymiarowego, to w rozmiarze 360 chyba nie znajdziesz nic bardziej konkurencyjnego niż X360.
Wbijasz do Wincentowa 2022?
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
PiotrS pisze:święte słowa
StRess pisze:... Popularny, dostępny, żebym znowu po kilku latach mógł go odpalić i po prostu polatać...
StRess pisze: Popularny, dostępny, żebym znowu po kilku latach mógł go odpalić i po prostu polatać.
Wróć do „Jak zacząć fascynującą przygodę”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości