bejo pisze:Jak wygląda rama heli z obu stron każdy wie! Jak wyglada skrzynka mocowania ogona . Też każdy wie! Przeważnie jest to kwadrat złożony z dwóch połówek.
miruuu pisze:W końcu może znajdzie się inna pomocna osoba, która i pytanie za Ciebie ułozy, fotke wklei itd a Ty zatwierdzisz pytanie i poczekasz na odpowiedź...
Lepiej zadać 50 średniogłupich pytań i nie tracić potencjalnych infodawcówbejo pisze:Sorry Miruuu . Lepiej zadać 100 pytań ( byc może nawet głupich!), niż nie pytając coś spieprzyć.![]()
Eee, to może lepiej poszukam nowej... Jakby się trafiła z buddy codes to wezmę od razu!lethe pisze:Jasnowidz! Ostatnio gdzieś była mowa o tym że forumowa szklana kula uległa awarii, może miruuu podejmiesz wyzwanie do momentu aż uda się ją naprawić?miruuu pisze:W końcu może znajdzie się inna pomocna osoba, która i pytanie za Ciebie ułozy, fotke wklei itd a Ty zatwierdzisz pytanie i poczekasz na odpowiedź...
bejo pisze:Witam. Potrzebuję waszej pomocy.Jestem posiadaczem używanego heli HK 450 GT CCPM. Chciałem naciągnąć nieco pasek napędu wirnika ogonowego ( za bardzo jest luźny). Lecz nie wiem jak się za to zabrać?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość