bejo pisze:W tym momencie to całkiem zgłupiałem!Więc to wszystko ustawia się jak komu pasuje?
bejo pisze:To jaka powinna być prawidłowa odległość pomiędzy tarczą a ramą gdy serwa są w neutrum? ( W tej chwili mam 7,4mm)
bejo pisze:Po włączeniu apki (gdy dźwignie serw ustawią się w neutrum ). Wszystko mam ustawione idealnie w poziomie. poczynając od dołu: tarcza, dolny mikser, górny mikser, kąt pomiędzy łopatami a flybarem "0" stopni.
Mam wrażenie że tworzysz problemy tam gdzie ich nie ma.Chodzi mi o to czy dobrze zrobiłem ustawiając to wszystko na nowo w.g. filmu?Czy też może wszystko spieprzyłem!, ruszając to bez potrzeby? Bo skoro gościu tak latał i ponoć wszystko było O.K.?!
bejo pisze:była o tym mowa, że wymiary te z reguły pokrywają się z podanymi w instrukcji . Ale nie zawsze!
bejo pisze:Dzięki takim ustawieniom wszystko wyglada podobnie jak na zdjęciu!
bejo pisze:Witam!. Żeby nie zakładać nowego tematu. Mam do Was pytanie. Czy są grubsze szpindle od tych z HK ? .Gdzieś obiło mi się o uszy że są. Jak wygląda sprawa z Alignowskimi?. Moim zdaniem oba łożyska w okuciach powinny dość ciasno nachodzić na szpindel aby spełniały swoja rolę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości