Kowal pisze:Pomyśl, ja to się pięknie rozwala......
Epicko wyglądało by lądowanie gdyby podwozie się nie wysunęło do tego w trakcie zacząłby płonąć..

Kowal pisze:Pomyśl, ja to się pięknie rozwala......
max za 1,5 miesiaca bede mogl powiedziec czy teoria Kowala jest prawdziwaKowal pisze:O modelach narazie zapominam..... Chociaż nie powiem, kąpiel juniora , to coś jak lądowanie akrobatem z odciętym silnikiem na małym polu..... Plus dużo wrzasku.....dobranoc.
AdamskY pisze:max za 1,5 miesiaca bede mogl powiedziec czy teoria Kowala jest prawdziwaKowal pisze:O modelach narazie zapominam..... Chociaż nie powiem, kąpiel juniora , to coś jak lądowanie akrobatem z odciętym silnikiem na małym polu..... Plus dużo wrzasku.....dobranoc.
lukasz_olender pisze:Jeżeli byłby ktoś chętny proszę o informację. Ja jestem z okolic Kielc, ale mogę podjechać powiedzmy do 150km.
Oczywiście w ramach rewanżu przewidziana pewna ilość miodowego specjału (tudzież innej ambrozji mierzonej niekoniecznie w litrach)
AdamskY pisze:lukasz_olender pisze:Jeżeli byłby ktoś chętny proszę o informację. Ja jestem z okolic Kielc, ale mogę podjechać powiedzmy do 150km.
Oczywiście w ramach rewanżu przewidziana pewna ilość miodowego specjału (tudzież innej ambrozji mierzonej niekoniecznie w litrach)
psia krew ze tez tak daleko mieszkam
AdamskY pisze:jezeli mi czas pozwoli pomiedzy, jak to pisal Kowal podwojnymi "niepokajacymi odglosami i bombami" to z chcecia![]()
bedzie chlopak i dziewczyna
miruuu pisze:Niemoim zdaniem do tego służą multikoptery, co nie znaczy ze helikiem się nie da...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości