Ehh. Dopiero teraz przeczytałem. Szkoda bo bym pomacal. Ile on ma cali? Wiem że mogę sprawdzić w google ale skoro już tu jestem?AgX pisze:Żona kupiła PocketBook Touch HD 3, przede wszystkim bo można połączyć z Legimi. Obsługuje dużo formatów. Na początku myślałem, że to głupota kupowanie innego urządzenia jak się ma spory telefon, ale ekran to niebo a ziemia w porównaniu z tel. Ekran wolny ale naprawdę świetnie się czyta. Jak chcesz szczegółów to zapytam mojej lepszej. Jutro między 8 a 10 będę w Wawie jakbyś chciał obmacać.
O to dawaj znaka. Jeśli spotkania w robocie mnie nie zablokują to będzie idealny moment na kebsa po świętachAgX pisze:Innego czytnika nie mieliśmy, więc ciężko z porównaniem. Koleżanka żony ma jakiś Kindle to narzekała, że jakiegoś formatu nie czyta i nie jest po polsku. Możliwe, że to był stary model. Ten to taka średnia półka, są tańsze, są i droższe. Nie zawiesza się, szybko przewracają się strony i oczy się nie męczą. Żona dużo czyta i wcześniej czytała na tel, z zakupu jest zadowolona. Czytnik ma 6 cali.
Myślałem, że mieszkasz na forum to nawet tel nie szukałemPrawdopodobnie w środę znów będę w Wawie.
Uczę się. Intensywnie. Pogadamy za kilka lat to się zdziwiszmwx pisze:Mirek, nie oszukuj że umiesz czytać
Don Mirson pisze:OK!
A że tak zapytam bo nie wiem. Skąd sie bierze książki? To się jakoś kupuje przez tego ebooka? Wgrywa kupione ze strony? Są jakies abonamenty/sklepy czy pojedynczo się kupuje jak książke normalną?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości