Moderator: Kowal
mikegsx400 pisze:Wiadomo, każdy dorosły tłumaczy to sobie na swój sposób, byle nie przyznać się do błędu
Na przykład kolega(wyglądający z resztą jak młody Kenobi) który wczoraj przyjechal z szybowcem, też zajebał w tabliczkę "pas startowy", popsuł kamerę która miał na dziobie i też stwierdził że... wina tabliczki
mikegsx400 pisze:Nie mam konkretnego planu, ale chciałbym w tym sezonie pobić aktualny rekord
Es:
O! Kegriz się wpier...ił z postem jak akurat pisałem
No ale wiadomo o co cho.
Kegriz pisze:aikus pisze:Ja powiem jeszcze lepiej: Mam w piwnicy Bixlera. Na emeryturze.
Z silnikiem.
Jeśli chcesz - jest Twój.
za free.
![]()
Nie no coś chętnie zapłacę, albo powiedz jaka flaszeczka by Cię uradowała
W każdym razie chętnie go pomęczę skoro za mało dzwonów w życiu zaliczył... ;-)
Tylko w ten weekend mnie nie ma... może jakoś następny?
mikegsx400 pisze:Ach to było piękne, a dosłownie 2minuty przed tym gadaliśmy, że dwupłat taki delikatny, że nie za bardzo na pierwszy model, i że lepiej kierunków nie pomylić
Daje łapkę, subika i dzwonek żeby zobaczyć więcej takich akcji
Osa pisze:Mam skrzydła z lotkami i serwami od ASW 28, może coś z tego wydumacie. Bagnet węglowy też ocalał.
mikegsx400 pisze:Aikusie, Tortuge widziałem już dawno, jednak po pierwsze cena trochę mnie odrzuca,
mikegsx400 pisze:tym bardziej, że funjet jest niemal identyczną konstrukcją, więc drugi "taki sam" model mi nie potrzebny.
mikegsx400 pisze:Inna sprawa, że moje funjetu, raczej nie służyły zbyt długo we flocie, więc może jak aktualny się "wysłuży"to kto wie
mikegsx400 pisze:Z innej strony wolałbym chyba dołożyć do takiego: https://nastik.pl/produkt/tm-el-nino-ar ... on-kevlar/
mikegsx400 pisze:Aktualny rekord to 220 z jakimś małym haczykiem, także odkurzaj zete, dokurwim coś
mikegsx400 pisze:No a kegriz niech uderza do rcff po kit sky surfera i będzie komplet.
mwx pisze:Jest ci u nas taka Tortuga.
Niby fajne, ale raczej nudne bo to tylko zapierdala z lewa na prawo i wiele więcej nie robi.
mikegsx400 pisze:3. Jak to stockowo? Przecież te modele nie występują jako rtf/arf, tylko KIT. Co wsadzisz tak poleci.
aikus pisze:UWAGA!!! KEGRIZ.... Nie wiem jak to powiedzieć, więc powiem wprost... Nie dostaniesz ode mnie tego Bixlera...
Kegriz pisze:[...] nie narzekam na brak hajsu
Kegriz pisze: - tylko na brak skilli
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość