Jest jeszcze jedna opjca. Te 100$ przeznaczyć na części zamienne do 450tki ewentualnie zbudować ją z lepszego KITa.tom74 pisze:plany mam na poskładanie czegoś w serii 450 HK.
Nie ma sensu. Przesyłka jest i tak darmowa a większa paczka = większe ryzyko cła.tom74 pisze:Tak więc może pokusimy się na zakup grupowy w okolicy powiedzmy końca września?
Raczej tak. Może i znajdziesz coś lokalnie ale pewnie przepłacisz tyle, że nie będzie tego warte. Te części są tak tanie, że można podstawowe elementy zamówić od razu z helikiem + na przykład 1 serwo (skoro sa 3 takie same...).tom74 pisze:Chciałem jeszcze zapytać jak jest z dostępem części zamiennych do tego modelu: Skyartec WASP NANO CPx 3D Brushless RC Helicopter RTF
Czy każde serwo i zębatkę trzeba będzie ściągać ze Stanów lub Chin?
bejo pisze:Pytałem i nie dostałem odpowiedzi. Czym różnią się oba modele wasp 100 nano CP . Ten z kabinką niebiesko - czerwoną od tego z zieloną. Zauważyłem ,że apka tego z zieloną jest w mode 1. Czy to o to właśnie chodzi ? Że te z zieloną są wyłącznie z takimi apkami.
bejo pisze:Nie wiem jaki jest przeciętny miesięczny koszt utrzymania takiej 450-tki. Bo na to składa się wiele czynników. To nie tylko naprawy pokretowe. Ale i wymiana naturalnie zużywających się części. Ktoś kiedyś wspomniał że to ok. 200zł /mc.
O tym w ogóle nie pomyślałem decydując się na zakup 450-tki.
bejo pisze:Nie wiem jaki jest przeciętny miesięczny koszt utrzymania takiej 450-tki. Bo na to składa się wiele czynników. To nie tylko naprawy pokretowe. Ale i wymiana naturalnie zużywających się części. Ktoś kiedyś wspomniał że to ok. 200zł /mc.
O tym w ogóle nie pomyślałem decydując się na zakup 450-tki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości