zzzzzzawszeCarson pisze:latasz z ta zarowka dla lepszej widocznosci?
Sznurówka np. na 2 razy zwinięta i na jedno i drugie okucie i na chaczyk.redb pisze:...Może lepiej wystrugać sobie w czyde jakieś mocowanie na dwa okucia?...
Carson pisze:latasz z ta zarowka dla lepszej widocznosci?
Tak Maćku, masz rację ale .... niektórzy mają rożnego rodzaju fobie a ja mam fobię symetrii. Jak by to wygladało? Środek ciężkości bez akusa jest gdzie indziej więc leciałby na ogonmwx pisze:Protos ma zdaje się "dziurę" w hubie wirnika głównego która aż się prosi o to żeby za nią go powiesić. Bez rozkmin czy coś się wygniecie czy nie
redb pisze:Myślę, że się da, tylko problemem może być materiał. Nie mam i nie drukowałem z matowego filamentu. Te stanardowe świecą się jak psy jajca więc na przyrząda mogą się nie nadawać. Do przemyślenia temat. Może Carson drukował z matowych?
Też o tym czytałem ale nie próbowałem. Mniejsza temperatura to też mniejsze sklejanie warstw i większe nitkowanie chyba ... wystarczająco się z tym nap... żeby nie próbować na siłę. Będę zamawiał upgrady do drukarki to może wtedy coś więcej popróbuję. Chyba za mało wprawy mam jeszcze w drukowaniuCarson pisze:redb pisze:Myślę, że się da, tylko problemem może być materiał. Nie mam i nie drukowałem z matowego filamentu. Te stanardowe świecą się jak psy jajca więc na przyrząda mogą się nie nadawać. Do przemyślenia temat. Może Carson drukował z matowych?
Blyszczace jest petg, pla generalnie jest matowe. A obniżanie temp druku sprawia, ze wydruk jest bardziej matowy.
Carson pisze:Blyszczace jest petg, pla generalnie jest matowe.
Carson pisze:A obniżanie temp druku sprawia, ze wydruk jest bardziej matowy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości