I niestety... dla nas (większości z nas) takie modele to kompletna abstrakcja... co tylko pokazuje, że w porównaniu ze "zgniłym zachodem" jesteśmy nadal "bidakami"...
Pozdrawiam,
Piotr.
aikus pisze:Kurde jak oglądam takie filmiki to się zastanawiam GDZIE TE WSZYSTKIE modele latają??
mwx pisze:Żeby nie odbiegać za daleko od tematyki wątku wrzucam ostatni film z oblotu mojej 580 po glebie.
Nie chodzi o lot, ale o kunszt operatorek kamery, komentarze i efekty specjalne![]()
kudzu pisze:Ja się boje brać moich (9 i 5) ze sobą na latanie; sam mam nadal w gaciach, a co dopiero o dzieci się jeszcze martwic.
kudzu pisze:Ale „samolot”? Musisz popracować z nimi nad nazewnictwem. Myślę, że rozróżnianie parapetu od kosiarki jest kluczową kwestią
kudzu pisze:A my się tak bawimy (sklecone na szybko, ale radochy mnóstwo)
aikus pisze:Jak moja Justynka była mała i ją zabierałem na lotnisko to zawsze kazałem jej siedzieć pod otwartą klapą bagażnika jak latałem albo jak ktoś latał.
aikus pisze:Kurde jak oglądam takie filmiki to się zastanawiam GDZIE TE WSZYSTKIE modele latają??
Carson pisze:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości