No generalnie umoczyłem... no wujec... trudno, zdarza się. Generalnie jedna rzecz do której chciałem używać telemetrii - nie działa. i już raz pakiet wydrenowałem przez to do odcięcia.
Jeszcze żebym to ja latał to bym się pewnie połapał szybciej, ale latała Kasia... i widzę, że lata nisko i nisko, i słyszę, że gaz trzyma na 30%... próbuje się wznosić, ale nie daje rady... Więc jej mówię "Daj więcej gazu..." A Ona mi, że ma na maksa. dopiero wtedy mi sie alarm w głowie zapalił, przejąłem stery i wylądowałem...
#Timer * %TH - to jest jeden z ficzurów który miałem w Taranisie i potem już w żadnej innej apce, bo chyba tylko OpenTX to potrafi, przynajmniej z tych budżetowych apek...
...
Dobra, j38@ć to. Da się bez tego żyć.
Jak mi się uda rozwiązać problem z telemetrią to na 100% Futaba zostanie... a jak nie... to nie wiem.... Pewnie też zostanie...

...
A właśnie... a jak tu w tym Radiomasterze jest.... z odbiorikami... Bo z jakiegoś powodu radia w polskich sklepach są, ale odbiorników nie ma. A widzę, że istnieją.
Wiem też, że łączy się z FlySky, Wiktor napisał - dobrze. Co prawda wszystkie odbiorniki FlySky zdążyłem już sprzedać, ale OK.
A jeszcze z jakimiś się łączy?