maxio005 pisze:Jak dla mnie różnica jest kolosalna. Mam 2 wersję x360. Jedna na łopatach 380mm i druga na 360mm. Miałem trochę inne setupy w nich ale ostatnio zrobiłem je tak samo bo chciałem porównać właśnie. Na 380 ten model lata naprawdę super. Jest dużo bardziej przewidywany i mniej narwany. Na 360mm latałem na brainie wcześniej ale trzeba było grzebać w ustawieniach zaawansowanych żeby ten model latał. Teraz mam vbara w obu i ciekawe że dalej mam takie wrażenie. Na 380mm ustawiam gainy glowicy, ogona i jest tak jak być powinno. Na krótszych łopatach nie umiem go dobrze ustawić. Czegoś mi cały czas brakuje. Na 380 lata jakby był stworzony do tych łopat. Jest tak dobrze że grubo się zastanawiam czy nie sprzedać wszystkich łopat 360mm.
Carson pisze:Moze za jakis czas sprobuję jescze alignow bo wszyscy twierdza, ze roznią się od WD/TAROT nie tylko wygladem.
mikegsx400 pisze:Carson pisze:Moze za jakis czas sprobuję jescze alignow bo wszyscy twierdza, ze roznią się od WD/TAROT nie tylko wygladem.
Ja jestem właśnie po takiej zmianie, i chętnie się zamienię (jakbyś np wpadł na Reguły po 3 latach zapraszania), dam aligny za taroty/wd'ki.
mikegsx400 pisze:Nie, nie odwrotnie - aligny mi nie podeszły. Moje wrażenia są takie, że są cięższe (albo mają cg w innym miejscu - nie wiem) przez co helik zyskał na stabilności, ale stracił na zwinności, nie przewraca się tak chętnie jak na tarotach. Oczywiście przy tych samych ustawieniach fbl. Ewentualnie jak się namyślisz, to paczkomatami możemy to ogarnąć, wyjdzie taniej niż PB95
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość