aikus pisze:No dobra no już... no .... czytaj!!! Czytaj co napisałem!!!
kuźźwa....
aikus pisze:Dlatego dobrze napisane programy, przed wykonaniem czegoś naprawdę krytycznego i nieodwracalnego (np. usunięcie wirtualki czy kasowanie czegokolwiek) wymagają np. przepisania jakiegoś ID, w najprostszym przypadku napisanie słowa "YES"
kudzu pisze:Gubi nas rutyna. Będziesz często wykonywał takie operacje, w których musisz wpisać słowo "yes", to nadejdzie taki moment, raczej prędzej niż później, że i to zaczniesz robić bez zastanowienia
kudzu pisze:Fajny film, koleś fajnie opowiada.
kudzu pisze:Uświadomił mi, że w sumie nie mam kopii tego, co trzymam na HDD. A ma już ponad 5 lat i przeżył dwa systemowe SSD...
aikus pisze:... ale jakby miała być zmiana nastroju, to by musiało być np coś takiego...
Adam12 pisze:No niestety ten klimat nigdy u mnie nie zagościł i raczej nie zagości![]()
Adam12 pisze:Znalazłem wczoraj ciekawy projekt. Czy to profanacja czy postęp nie wiem. Ale zaskoczyło ładne zrównoważenie orkiestry z wokalistą (?). Zwykle orkiestra robi za mało widoczne tło.
Adam12 pisze:Znalazłem wczoraj ciekawy projekt. Czy to profanacja czy postęp nie wiem. Ale zaskoczyło ładne zrównoważenie orkiestry z wokalistą (?). Zwykle orkiestra robi za mało widoczne tło.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości