mwx pisze:Jaki cel miałoby takie życia tym kilku ostatnim userom?
mwx pisze:Bez giełdy ruchu nie byłoby już praktycznie wcale...
mwx pisze:Ja po prostu nie zaglądam na giełde i tyle.
Adam12 pisze:Już pisałem o tym, ale mnie szkoda byłoby żeby to miejsce zniknęło.
Adam12 pisze:Myślałem o innych, ale ... nie bardzo moja bajka z różnych powodów.
Adam12 pisze:Giełda - no może. Mnie to obojętne. Używam też "aktywnych tematów", ale tyle przewinę. Może temu, że prawie nigdy nie zaglądam z komórki tylko na dużym monitorze.
Bi0ly pisze:NOooo niestety, taka przykra prawda . Face zbok mocno wyparł forum i ruch na nim, brakuje mi tych czasów kiedy tak wszyscy się udzielali i można było spędzić sporo czasu na czytaniu dyskusji i kutni . Grupa na fajsie nie jest zła, ale to żadne źródło wiedzy. Jedyne co w niej lubię to łatwość wrzucania fotek. Ogólnie uważam że wyszło na minus stworzenie tej grupy, trochę nóż w plecy forum . Noo ale z postępem nie wygramy
Bi0ly pisze:Wracając do tematu Active topics, tak chyba było od zawsze że giełda była widoczna i nikomu to nie przeszkadzało bo był taki ruch w tematach że się to jakoś fajnie uzupełniało. Teraz ruchu nie ma praktycznie żadnego . Jak ktoś wchodzi na Forum to coś sprzedać , nie pogadać
kudzu pisze:Tak sobie myślę, że z merytorycznych niewiele się pojawia, bo problemy się powtarzają i na większość można już znaleźć odpowiedź.
aikus pisze:mwx pisze:Jaki cel miałoby takie życia tym kilku ostatnim userom?
CO by miało?!?!?mwx pisze:
Damdodo pisze: też mnie drażni zbyt duża ilość ogłoszeń ale nie bardziej niż przydługawe posty @aikusa
Adam12 pisze:kudzu pisze:Tak sobie myślę, że z merytorycznych niewiele się pojawia, bo problemy się powtarzają i na większość można już znaleźć odpowiedź.
Można znaleźć dokąd forum istnieje. I wbrew pozorom wiedza tutaj jest całkiem fajnie poukładana.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość