Moderator: Kowal
Fajne logo ma ten besttranswiktorius pisze:Z kronikarskiego obowiązku wspomnę tylko, że śmieci dalej leżą.
W polu leżały także 2 samoloty. Jeden po wypięciu akumulatora w czasie lotu (Dawo) a drugi po przegranym pojedynku (niestety mój). Kolizja była mocna na tyle że wyrwała wklejone serwo, złamała orczyk i urwała jedn z kabelków tegoż serwa.Także nawet się działo.
Były też furki na tesco, które niezmiennie wzbudzają zainteresowanie u przechodzących osób. I jak to ma w zwyczaju traxxas pourywane zwrotnice, wachacze i pogięte amorki.
Don Mirson pisze:Fajne logo ma ten besttranswiktorius pisze:Z kronikarskiego obowiązku wspomnę tylko, że śmieci dalej leżą.
W polu leżały także 2 samoloty. Jeden po wypięciu akumulatora w czasie lotu (Dawo) a drugi po przegranym pojedynku (niestety mój). Kolizja była mocna na tyle że wyrwała wklejone serwo, złamała orczyk i urwała jedn z kabelków tegoż serwa.Także nawet się działo.
Były też furki na tesco, które niezmiennie wzbudzają zainteresowanie u przechodzących osób. I jak to ma w zwyczaju traxxas pourywane zwrotnice, wachacze i pogięte amorki.
Podoba mnie sie
Kegriz pisze:Może już powoli uda mi się wpaść co jakiś czas na lotnisko bo już bobo 10 miesięcy ma i powoli przestaje to być sajgon, [...]
Osa pisze:Ja od czterech lat nic nie jestem w stanie zaplanować, znajomi twierdzą, że jeszcze trochę tak z pięć lat...
kudzu pisze:Osa pisze:Ja od czterech lat nic nie jestem w stanie zaplanować, znajomi twierdzą, że jeszcze trochę tak z pięć lat...
Optymistycznie dość chyba
- Gdzie się Panu najbardziej podobało na wakacjach?Osa pisze:Ja od czterech lat nic nie jestem w stanie zaplanować, znajomi twierdzą, że jeszcze trochę tak z pięć lat...
Wysłane z mojego M2103K19G przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości