Obydwu moim sąsiadom obrobił fury - zawsze ten sam

Moderator: Kowal
mwx pisze:No ale liczycie że ten ktoś znowu tam pojedzie?
mwx pisze:Na pocieszenie (?): wczoraj jeździłem sobie rowerem po polach w południowych Włoszech (20km trip do "biedry" po tanie flaszki).
Wasz mały pierdolniczek to jest wielkie NIC przy tym co tu widać.
Wypierdalanie śmieci na pola kontenerami to chyba jakaś lokalna tradycja
mwx pisze:Ok, ale prawo zdaje się wymaga żeby powiadomić przestępcę o tym że jest nagrywany. Nie wiem czy dowód uzyskany w sposób niezgodny z prawem jest coś wart. Musiałbym spytać prawnika, ale nie mam ochoty na rozmowy ze starą
RaeDeBolek pisze:[...]Rozmowa zeszła w kierunku obecnych przywilejów "łowców". Nie wiem czy wiedzieliście, bo ja nie, ale mogą sobie wejść na prywatne pole i przegonić właściciela bo oni sobie strzelają.
RaeDeBolek pisze:Generalnie ostatnimi czasy "nabyli" dużo przywilejów. Pomijając fakt że strzelają sami do siebie, często po pijaku, to o "przygodę" z postronną osobą nie trudno.
RaeDeBolek pisze:Ja generalnie na sprawach urzędowych się nie znam, ograniczam kontakt do formalnego minimumi nie do końca zrozumiałem jego prośbę aby, nawet anonimowo, zgłosić do urzędu gminy oddział ochrony środowiska, chyba tego konstruktora... Faktem jest że rozmawiałem z budowniczym ale nie podpytywałem się o szczegóły, prócz tych o których napisałem kilka postów wcześniej.
RaeDeBolek pisze:Mam to szczęście/nieszczęście w życiu (niepotrzebne skreślić) że ludzie mnie zagadują/zaczepiają (...) a że jestem świeżak to przekazuję pałeczkę z tematem. Jeśli ktoś sobie nie życzy aby poruszać tutaj tego tematu to proszę Admina o usunięcie posta. Róbta co chceta...
mwx pisze:Z ambonami to trzeba uważać, bo łatwo zahaczyć łopatami
aikus pisze:...żeby kupić legalnie czarny proch, trzeba mieć pozwolenie na broń...
...O tym ile osób ginie codziennie na drogach czasami gdzieś tam ktoś wspomni...
Adam12 pisze:
Czarny proch możesz kupić osobiście(!) w Czechach bez kwitów o ile mnie pamięć nie myli.
Adam12 pisze:O tych na drogach spuszczają się często. Szkoda, że nie mówi się, że w PL jest ok 14tys samobójstw rocznie z czego skutecznych ok 4 tys. Mniej więcej tyle ile na drogach. Psychologowie kosztują, dowalanie kierowcom nie.
aikus pisze:Za ten cudzyslow dookoła słowa lotnisko to powinienes dostać w...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości