MacGyverek pisze:Ja wysłałem rezerwacje przestrzeni na piknik na 3 dni. Ciekawe jakie przeboje będą w tym roku. Ani razu nie poszło, bez problemów. W zeszłym roku to miałem przepychanki z PAZPem i z ULC. Chociaż ULC byl po mojej stronie i skończyło się to pozytywnie. Niesmak do PAZPu jednak pozostał. Zobaczyny czy w tym roku będzie inna gadka. Na razie czekam na odpowiedź....
kudzu pisze:A ja dzisiaj pierwszy raz miałem okazję zobaczyć, czym objawia się wspominany błąd. Bo do tej pory bez problemu zgłaszałem lot w zeszłą niedzielę wieczorem, wtorek rano i nawet dzisiaj rano; widziałem też na mapie wiele innych lotów. A o 10:39 włączyłem apkę i zobaczyłem to:
[...]
Ale teraz sprawdziłem i znów działa.
kudzu pisze:A ja dzisiaj pierwszy raz miałem okazję zobaczyć, czym objawia się wspominany błąd. Bo do tej pory bez problemu zgłaszałem lot w zeszłą niedzielę wieczorem, wtorek rano i nawet dzisiaj rano; widziałem też na mapie wiele innych lotów. A o 10:39 włączyłem apkę i zobaczyłem to:
IMG_6642.jpeg
Ale teraz sprawdziłem i znów działa.
MacGyverek pisze:Pamiętacie konsultacje społeczne i list z heli-team? Co to dało ?? [...]
mwx pisze:
Zmień datę w telefonie na 2-3 tygodnie wstecz, uruchom DR, ustaw spowrotem automatyczną datę w telefonie.
mwx pisze:kudzu pisze:Zmień datę w telefonie na 2-3 tygodnie wstecz, uruchom DR, ustaw spowrotem automatyczną datę w telefonie.
aikus pisze:
... i tak za każdym razem kiedy chcesz uruchomić DRjaaaasssne, już się rozpędziłem.
Poza tym... kto wie ile są warte takie zgłoszenia w programie który działa hjw jak...???
No nie, pieprze to, ja już wole wysłać maila.
mwx pisze:Na wieży widzą i akceptują lot - mi to wystarczy.
mwx pisze:Masz zastany obowiązek odebrać od nich telefon jak latasz.
mwx pisze:Przedwczoraj pojawił się jakiś fikcyjny przetarg na przywrócenie DR do życia, więc coś tam się dzieje.
Artu pisze:Indeks KP można sprawdzić na stronie https://www.uavforecast.com/![]()
Wiem, że łatwiej i przyjemniej mieć aio, ale jak się nie ma co się lubi
MacGyverek pisze:[...]To taka teoria żeby usprawiedliwić ucieczki mydelniczek. Nikt nir udowodnił ale wszyscy o tym mówią.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości