aikus pisze:Piękny film swoją drogą. Naprawdę piękny!! Polecam jak ktoś nie oglądał.
Adam12 pisze:aikus pisze:...Stary się robie...
Zatem wszystkim starym ludziom![]()
aikus pisze:...Jakie to jest kuźwa budujące, że trzy pokolenia dalej (bo to będzie jakoś 1975 czy coś takiego) dalej są młodzi ludzie, którzy słuchają, grają i pielęgnują tamtą muzę... Już zupełnie pomijając fakt, jak to śliczne drobne urocze dziewczę dzielnie i pięknie nakurvvia w te bębny....
no .... tak o![]()
![]()
aikus pisze:Chyba jestem już za stary i nie nadążam za światem.
Miks muzyki i gier komputerowych to niby nic nowego... ale co innego było słuchać dobrej muzy która była w grach a co innego wykorzystywać sceny z gier to tworzenia teledysków...
Adam12 pisze:Mnie akurat się to podoba o ile w miarę zrobione. W końcu obraz uzupełnieniem dźwięku.
Adam12 pisze:Nie marudź o starości, bo co powiesz za 5 lat. Za 10 będziesz już sypiał w trumnie na wykupionej działce na PowązkachPrzyjmij, że już wszystkiego nie musisz rozumieć
Adam12 pisze:Aikusowi zarasta. [...]
redb pisze:Aikus .. człowiek orkiestra.
Zajebiste, gratulacje, linkuj następne
kudzu pisze:Noooo Panie!
Tylko jak tu grać koncerty?
kudzu pisze:A ten sprzęt to cały Twój jest?
aikus pisze:kudzu pisze:A ten sprzęt to cały Twój jest?
Tak.
aikus pisze:oraz drumpad.
aikus pisze:Ze wstępnego researczu wyszło mi, że taki właśnie treningowy drumpad powinien być z grubsza OK.
Zaryzykowałem... kupiłem... Wiadomo - dwa tygodnie na zwrot w razie W.... jak zobaczyłem jak to gra - stwierdziłem, że zostaje.
Ma pewne ograniczenia - tak, owszem, ale kuuuurwa.... w zamian za możliwość nagrania bębnów w domu, dużo lepiej i bez wszelkich niedogodności, nawet w środku nocy, kiedy za ścianą śpi Kasia - tak tak, to jest dobre.
kudzu pisze:Też kiedyś robiłem rozeznanie w temacie. Przez chwilę przymierzałem się do kupna czegoś niedrogiego, używanego, tak do zabawy, ale mi przeszło. A ten Twój zestaw, to co to jest?
kudzu pisze:Serio nie przeszkadza Twojej żonie pukanie w pady z tworzywa (czy tam gumowe, ale to też słychać) wśród nocnej ciszy?
redb pisze:Zajebiste, gratulacje, linkuj następne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość