Dziękuję wszystkim za wypowiedzi i wskazówki.
(Próbowałem odpisać miruuu'owi z cytatem , ale post, niby wysłany, nie pojawił się, nie ma go także w moich-wysłanych.)
Trudno mi jest merytorycznie odnieść się do skierowań do TR450, bo "to nie moja półka". Zero doświadczenia. Zdaję sobie sprawę, że to ruch jednokierunkowy. Chyba stamtąd nikt nie wraca?

Jednak - zapytałbym orędowników opcji "szarpnij się i kup droższy", czy jak kupują samochód, to tylko Mercedes, pralkę - tylko Miele, buty - tylko Salamandra, długopis - tylko Pelikan itd?
Rownież, zapytam, całkiem serio, a nie retorycznie: ile rocznie wydajecie na eksploatację i naprawy swoich T-Rexów?
Dzięki miruuu za wskazanie "osy". Wygląda interesująco. Pomijałem go w wynikach wyszukiwań, bo ta nazwa mi się nie kojarzyła jako zapamiętana, a o Walkerze słyszałem od kilku lat.
Ściągnąłem parę dni temu manual do apy DEVO 7E od Walkery. (Z oryginalnego miejsca o dziwo zniknęła) Może się komuś przydać:
http://www.4shared.com/office/k7tKfiZe/DEVO7Eexpe.html
Uwaga: nawymyślali tam nowych pułapek. Patrzcie w co klikacie!
Ta apa jest "bardzo programowalna", choć nie jest multisystemowa.
Reasumując - postanowiłem kupić drugą V911-kę i ćwiczyć aż mi się znudzi (albo rozleci).
Z 6CH jeszcze poczekam. Może pojawi się okazja pobawić się czymś cudzym. Są szanse? Bo ja bym nie dał...

Sportowiec nigdy ze mnie nie będzie, budował, tuningował - też raczej nie będę.
Zgred