mk, zobaczymy zobaczymy ;]
Moderator: Kowal
Jazz pisze:[...]
W/g mnie eagle jest szybszy, plus ma zabezpeiczenie na wypadek flatteru przy za duzej czulosci ( jak gyro wykryje flatter to zdejmuje o polowe gain i powoli wraca do niego pozniej, co jest przydatne)
[...]
rawro pisze:[...]
mój tez jeszcze biały bo chory jestem i weekend przeleżałem w wyrku
rawro pisze:ale z nudów malowałem sobie zdjęcie i dochodzę do wniosku ze pomaluje tym co mam zamiast kupowac ciągle nowe kolory i zaśmiecać szafę raz użytym sprayem
aikus pisze:Jazz pisze:[...]
W/g mnie eagle jest szybszy, plus ma zabezpeiczenie na wypadek flatteru przy za duzej czulosci ( jak gyro wykryje flatter to zdejmuje o polowe gain i powoli wraca do niego pozniej, co jest przydatne)
[...]
Genialne!! I jakie proste... Powinno byc stosowane wszedzie, nawet w helikach...
aikus pisze:POmalowac zdjecie - fajny patent, moze i ja bym tak zrobil...?
aikus pisze:Mam do pomalowania Gemini i tu chcialem, zeby bylo tak, ze Gemini jest od spodu srebrne, a cala reszta plynnie przechodzi od dzioba do ogona, od czerwonego do zoltego... ale nie wiem jak mi wyjda takie plynne przejscia przy uzyciu trzech sprajow...
DA sie to?
Artja pisze:[...]
Mnie się nie chciało robić masek do kolorowania bitmapy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości