Planowane wyposażenie:
Rama: HobbyKing FPV250L Long Frame Quad Copter A Mini Sized FPV Multi-Rotor (kit)
Silniki: Multistar Elite 2204-2300KV, 2xCW, 2xCCW, rożnią się kierunkiem gwintu na piaście
Regle: Sunrise BLHeli 20A Opto
Kontroler: Multiwii by Kuki czerwony
BEC: jakiś tam
Video: Fox 1,2GHz 700mW
RClink: DSMX
Śmigła: Gefman (Turnigy) 5x3 lub 6x3
Kamera: mam 3 płytkowe i mobius wide, gdyby video z mobiusa było ok (bez lagu i klatkowania) to chętnie bym latał na nim. Jakie macie doświadczenia z mobiusem?
Graty:

Silniczki zapakowane w śliczne białe pudełka, aż poszedłem ręce umyć przed otworzeniem. Gdybym miał maseczkę i czepek to też bym założył

Wybrałem je z kilku powodów, przede wszystkim nawinięte pojedynczym drutem. Parametry (ciąg / prąd) też miały pozytywne. Wyglądały przyzwoicie i nie były strasznie drogie. Wysokie KV do latania na 3S.

Perfekcyjne nawinięcie

Regle miałem na sklepie, z blheli czyli chyba najlepszy soft, bardzo lekkie jak na 20A i podłużne więc mieszczą się wzdłuż ramion. Planuję też skrócić przewody sterujące.

Na razie tyle.
Jeszcze fotka całości. Nie miałem wagi ale jak na razie chyba jest poniżej 200g (wydaje się lżejsze od pakietu 3s2200)
Jak się uda to spróbuje wszystko upchać na plastikowej ramie bez dokładania tej długiej ramki.
Plastikowa rama wydaje się być bardzo mocna, troszkę porzeźbiłem dremelem ramiona od spodu aby regle ładnie przylegały.