Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
przemek pisze:BTW do czego służą miksery w głowicy fbl? Przyglądam się, staram rozkminić i nic sensowengo nie przychodzi mi do głowy
wojtekr pisze:Ja miałem głowicę DFC Tarota i serwa TGY306- teraz ma je SeKLeS. Ja byłem bardzo zadowolony. Niby mówi się, że serwa w konfiguracji DFC są bardziej podatne na uszkodzenia przy kretach ale wydaje mi się, że kret jest na tyle dużą niewiadomą, że bym olał. W DFC masz krótszy wał, niżej wirnik. U mnie te serwa przeżyły parę kretów i była gitara
przemek pisze:Aha i jeszcze jedna ważna rzecz, czyli serwo ogonowe. Na moje latanie w zupełności wystarcza mi to co mam, Goteck GS-D9257, jednak tak jak w przypadku cykliki, muszę mieć pewność, czy będzie dobrze działało z zyxem. Latał ktoś może tym serwem?
subframe pisze:W HK jest błąd w opisie. Już im zwracalem na to uwagę ale olali to. Nie masz innego wyjścia jak kupić szpindel od Assaulta 450 z HK.
subframe pisze:Mimo to proponuję Ci przerzucić się na głowicę tarota, lub klona RJX z linki poniżej. Ja na niej nie latałem, ale inni polecają i podobno pasują zwykłe szpindle od 450PRO.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... heli_.html
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości