~wysłano z ciapciaka~
Artja pisze:Profesjonalne punkty ładowania są u mnie pod biurem na zewnętrznym parkinguCoraz więcej obecnie projektowanych biurowców i punktów usługowych ma to już w standardzie.
super_mario2 pisze:Z tą Teslą też są minusy. Jak wszyscy kupią, to wieczorem w bloku popłyną kable w ścianach...
Kenobi36 pisze:Aikus, jestem realny, tesla przy atualnej cenie (prędzej nissan leaf) i braku w Polsce punktów ładowania odpada.
Artja pisze:Profesjonalne punkty ładowania są u mnie pod biurem na zewnętrznym parkinguCoraz więcej obecnie projektowanych biurowców i punktów usługowych ma to już w standardzie.
Kenobi36 pisze:Nie chodzi mi o oszczędność 20% w hybrydzie, tylko o to że na akumulatorze dojadę na pałacową lub do sklepu i wrócę bez zużycia ani jednego litra paliwa - Prius Plug-In
donia pisze:Spokojnie Panowie o powszechność jeździdeł na prąd się nie martwcie, Arabowie trzymają rękę na pulsie
Jazz pisze:Ok, przesadziłem - spalanie 3,7 litra na 100 kilometrów po mieście, przy srednim spalaniu okolo 4 litrow.
super_mario2 pisze:Zawsze to hamowanie odzyska...
A tak przy okazji, ilość mazutu spalonego przez statek per prius potrzebna do przywiezienia go do Europy jest taka, że dla przyrody spokojnie mogłaby to być widlasta 8-ka wyprodukowana na miejscu...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości