Regulamin forum
Jakiekolwiek wulgaryzmy, obrażanie innych użytkowników i wszelkie inne działania sprzeczne z powszechnie przyjętymi normami społecznymi będę automatycznie eliminować posty, wątki a nawet autora.
Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
Jako że poprzednio podczas kreta ułamałem gniazdo anteny w nadajniku TV. Kilka dni temu zrobiłem jeszcze taki patencik z blaszki aluminiowej. Patencik się sprawdził na ostatnim drzewie , gniazdo wytrzymało.
EDZIA: jeszcze informacyjnie, to złacze balansera to przedłużka do wejścia serwisowego kamery. Z racji trudnego dostępu na co dzień, wystawiłem coś takiego.
Tam trzeba wszystko rozkręcić i skręcić na locktie bo całość została skręcona aby sprawdzić czy czegoś nie brakuje. Tylko głowica była nie rozkręcona więc powinna się trzymać , ale w sumie też sprawdź.
No i gniazfka dsub w modelu nie ma
Jasne. Rozumie ze klej srubkowy tylko w metalowe? Mam jakis czerwony. Dzisiaj go wydlubie. Co do elektroniki, to jest jakas sprawdzona koejnosc montazu, zeby wygodniej bylo czy jak bądź?
Nawet jak dam mniej a helika bede rozkrecal nad grillem? W sumie to u mnie zadna srubka sama sie raczej nie powinna zdazyc rozkręcić pomiedzy "serwisami" ale mimi wszystko cos tam skapnąć trzeba będzie..?