miruuu pisze:Troche go rozciagnalem. TerZ wchodzi z oporem ale bez ryzyka porodu...
Artja pisze:miruuu pisze:Troche go rozciagnalem. TerZ wchodzi z oporem ale bez ryzyka porodu...
Tak, skurcze już minęły...jak to czytałem to instyktownie trzymałem rytm oddechu i czekałem aż urodzi się coaxial... jakiś atawizm chyba
![]()
IMO zamiast walczyć z ciasnymi hubami, które zazwyczaj są dobrze spasowane, jeśli nie ma ewidentnego babola to lepiej wsadzić wał na wkrętarkę, owinąć papierkiem ściernym na długości obsady huba i zakręcić kilka razy. Czasem zostaje na wale zadziorek albo przetłoczenie w miejscu otworu na jezuska i tam właśnie robi się ciasno. Po kilku kretach, kiedy wał zostaje prosty lecz łopaty dostały bęcki, śruba jezuska potrafi wyklepać owal otworu w wale i bywa podobny problem.
miruuu pisze:A u mnie kolejne schody...szymonstempien pisze:A to odpowiedź na schody
miruuu pisze: Ewentualnie dostrugam z balsy
miruuu pisze:A z serii schodow... Chcialwm zyxa s2 ustawic. Ze mloda okupuje kompa, chcialem przez BT. Ale te dziadostwo chce jakis pin do sparowania. O co kaman??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości