Postautor: telemaniak » 1 lut 2015, o 21:53
Apropos miejscówek to ciekawą opcją są jeszcze boiska piłkarskie. Te pełnowymiarowe trawiaste. Mam takie jedno już obczajone po swojej stronie miasta, rozmawiałem z obsługą i nie robią problemów żeby polatać gdy nie używają tego szkółki piłkarskie. Idealna trawa, są krzesełka i stoliki na rozłożenie sprzętu, jakby się dogadać to może i prąd dałoby radę załatwić. Przestrzeni do latania na takim boisku jest całkiem sporo (gdy latałem 450 to 1/3 nie zajmowałem) myślę że i większym dałoby radę. Nie ma piesków, wózków, przypadkowych osób, teren zazwyczaj ogrodzony. A myślę że i quadami można by ciekawie na tym pofruwać - oczywiście pod warunkiem że robicie wyścigi a nie loty widokowe

Na przykład wyścigi z nawrotami za bramkami czy tam jakieś chorągiewki powbijać (obsługa ma takie gadżety więc znowu - może dałoby się dogadać). No i pomyślcie jak prezentowałby się film z takich lotów na YT. Loty nad pięknie przystrzyżoną zieloniutka traweczką + jakieś elementy infrastruktury to inaczej się prezentuje niż chaszcze... Piszę bo jak wspominałem takich boisk jest w mieście całkiem sporo. Może akurat jest jakaś fajna lokalizacja gdzie byłyby warunki i wszystkim po drodze.
JR XG8, GAUI X5, GAUI255, MX3 > facebook.com/tufframes