Hello everybody ;)

Zanim namalujesz swoje pierwsze dzieło, "dzień dobry" wszystkim powiedz.
Regulamin forum
Serdecznie witamy nowo przybyłych na naszym forum i zapraszamy do ujawnienia się :banana:

Uratuj Zborka - Podaj w temacie wątku swoją lokalizację!
Wstaw awatar i lokalizację - Nie wiesz jak? Skorzystaj z linku z instrukcją lub zapytaj nas :mrgreen:
:piwo:
blueboys
Witaj. Zanim zapytasz - poszukaj i poczytaj!

Postautor: blueboys » 27 paź 2010, o 14:07

Witam,
Nazywam się Patryk i jestem z Suwałk. Moja przygoda z helikami się dopiero zaczyna. Tydzień temu przeglądając aukcje na allegro zobaczylem helikopter RC. No i pomyślałem zobacze co to jest gdyż jak byłem małym berbeciem lubiłem bardzo sie bawić zabawkami typu RC samochody i czołgi. Odrazu zaczełem odpalać różne fora czytać jak zacząć itp. No i kupiłem swój pierwszy helik tzn. zabawke a mianowicie Syma S107. Przyszła wczoraj i se latam i bardzo mi sie podoba :) Już szukam nowego powazniejszego sprzętu i mysle nad esky Lama V4 2.4Ghz. Już nawet zacząłem jeden temacik na ten temat.

No więc wszytskich jeszcze raz gorąco witam i mam nadzieje że pomożecie mi w miare potrzeby no i ja jeśli będe mógł pomóc to pomoge :)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Ramotny
Administrator
Podziękował: 316 razy
Podziękowano: 295 razy

Postautor: Ramotny » 27 paź 2010, o 14:48

Witaj :D
Lubie Suwałki i okolice. Kiedyś jak byłem małym berbeciem to przez prawie 12 lat w każde wakacje byłem nad jeziorem Blizno - w samym środku trójkąta Suwałki-Sejny-Augustów. :)
Jak w przyszłym roku znów odwiedzę Twoje tereny to się zawczasu zamelduję ... :)
Pozdrawiam, Grzegorz
Mieć czy latać? Oto jest pytanie...
Awatar użytkownika
AdamskY
Elita forum...
Podziękował: 68 razy
Podziękowano: 35 razy

Postautor: AdamskY » 27 paź 2010, o 18:45

witaj,

Suwałki to także moje okolice, pozdrowienia z Ostródy :)). Co prawda nie mieszkam już jakiś czas w Ostródzie ale przynajmniej raz do roku odwiedzam swoje miasto i mazury.
Adam®
www.adam-rcmodel.eu
Awatar użytkownika
Gmeracz
Lider forum...
Podziękował: 78 razy
Podziękowano: 207 razy
Kontaktowanie:

Postautor: Gmeracz » 27 paź 2010, o 19:10

Witamy w naszym klubie pozytywnych wariatów
Od śmigła... Sławek
http://www.youtube.com/user/Vipcioo