Regulamin forum
Jakiekolwiek wulgaryzmy, obrażanie innych użytkowników i wszelkie inne działania sprzeczne z powszechnie przyjętymi normami społecznymi będę automatycznie eliminować posty, wątki a nawet autora.
Wyloozowani tam ludzie żyją. Widział tam ktoś szlaban? Sygnalizacja świetlno-dźwiękowa włączyła się gdy pociąg był tuż tuż. U nas w takim miejscu ruch byłby zatrzymany na 20min przed przejazdem Nie wiem skąd w Polsce takie ciśnienie, by za wszelką cenę chronić ludzi bez wyobraźni przed naturalną selekcją...
Za co krzywo patrzy na mnie kobieta: ReX 500EFL 3GX vel ŚPIOCH Protos Mini vel... Miniak? Protos Pincet Extra 260 PA vel WiDmO Reactor vel Papierzak F16 - w budowie Aurora 9
20 minut wcześniej, bo u nas sieć kolejowa jest dostosowana do pendolino, tyle że zamiast pendolina pędzącego ponad 200 wlecze się trzydziestką jakiś zdezelowany podmiejski
Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
Słyszałem o spierdolino, ale o śmierciolino jescze nie.
Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe