Regulamin forum
Jakiekolwiek wulgaryzmy, obrażanie innych użytkowników i wszelkie inne działania sprzeczne z powszechnie przyjętymi normami społecznymi będę automatycznie eliminować posty, wątki a nawet autora.
Na część rurki, która wchodzi w skrzynkę naklej taśmę izolacyjną, potem możesz odlepić. Zostanie klej, który przytrzyma rurkę na miejscu. Albo dziurka pod kątem i śrubka blokująca ogon. Jak rozkręcisz skrzynkę to sprawdź czy nie masz dużego luzu między zębatkami i lataj
No a dzisiaj (nie wiedzieć czemu po takim czasie ) dotarło do mnie, że przyjemniej sie będzie symulatorowało na 40 calach zamiast na 10ciu. Jakość co prawda żałosna (maxem jaki wyciąga mój netbook jest minimem jaki oferuje phoenix w wersji 3 ), ale na większym ekranie wrażenia sporo lepsze a po kilko bro czułem się prawie tak jakbym latał na polu
Mnie się źle latało na plaźmie. Chyba był lag po hdmi przez piecyk. A przez dsub nie próbowałem.
Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
U mnie lagiem jest źródło w postaci komputera, wiec ciężko mi dostrzec takie rzeczy Ale sam fakt ze większe daje mi bardziej realny wymiar latania. Aha, u mnie LCD nie plazma, choć nie wiem czy to ma znaczenie...
Wczoraj mój "Waspik" odzyskał swój dawny blask . Wymieniłem mu na nowe: tarczę , snapy i co najważniejsze, dostał nową kabinkę niebiesko-czerwoną . W tej prezentuje się o wiele lepiej . Poprzednia była od CP (zielona ) . Miałem zamiar polatać sobie nim dzisiaj na dworze . A tu lipa ! Dość mocno wieje , w porywach do 40km /h. Ma wiać jeszcze mocniej , do 60km/h . Tak że z dzisiejszego latania nici ! Pozostaje tylko "latanie" w mieszkaniu .
Oklejenie ściągnięte od Kuli z prosiaka miejmy nadzieje, że coś to pomoże w te ponure dni w określeniu pozycji podczas lotu. Jak coś mogę udostępnić trochę takiej(zółta albo zielona oczojebna) folii w weekend na Regułach
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrawiam, Artur Goblin 500 / Gaui X3 / w planie 20letnim dużo dużo więcej / DX8
Nie nie. zagadka z wałem się chyba rozwiązała bo rzeczywiście nieco belka była wysunięta... wiec uznałem ze założę pasek teraz dla porównania. I taki o to widok po założeniu nowego boom case'a
Na razie wsadzony bez śrubek. Właśnie wkrecam. Zobaczę ile da się naciągnąć śrubami...